Mil Mode-S

For general (non-commercial) chat unrelated to aviation. Discuss your favourite films and books, get advice on places to visit, and let everyone know about your spiffing new homepage. WARNING: Standard UK pub rules apply, meaning absolutely no discussion of religion or politics (aviation related politics excepted) with the landlord's decision being final.

Moderators: KineticChris, KineticDavid, Moderators

Post Reply
User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Mil Mode-S

Post by Roadrunner » October 15th, 2012, 6:26 am

Hi there,

Has anyone got a contact email for the owner of this site as the one shown on the web page is returning with an error?

Regards

Mike
Beep-Beep

User avatar
mhm
Posts: 623
Joined: November 29th, 2005, 7:49 pm
Location: EGCC
Contact:

Re: Mil Mode-S

Post by mhm » October 15th, 2012, 11:45 am

Mike they have changed back to old server details now here.
http://www.live-military-mode-s.eu/

You will have to download the latest logger 4.1a from the site. Everyone with a valid email was informed last month.

Hope this helps

User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Re: Mil Mode-S

Post by Roadrunner » October 15th, 2012, 3:35 pm

Mike,

Thanks for that. I have already downloaded the latest version from the server. My problem is that despite having done so and it showing as running OK my end and populating the database, when I check on the Mil-Mode-S website there are no entries for my location nor do I featuree in the list of active suppliers.

I wanted to text Albert but the only email address shown on the web site keeps returning a not-known error message.

Regards

Mike
Beep-Beep

User avatar
mhm
Posts: 623
Joined: November 29th, 2005, 7:49 pm
Location: EGCC
Contact:

Re: Mil Mode-S

Post by mhm » October 15th, 2012, 6:30 pm

livemodes@gmail.com

The last email from Albert

User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Re: Mil Mode-S

Post by Roadrunner » October 16th, 2012, 6:11 am

Thanks all,

Made contact with Albert and he says my data is getting through. However, at moment I dont seem to be able to see any of it for myself.

Will keep looking

Mike
Beep-Beep

User avatar
mhm
Posts: 623
Joined: November 29th, 2005, 7:49 pm
Location: EGCC
Contact:

Re: Mil Mode-S

Post by mhm » October 16th, 2012, 6:58 am

Mine usually takes 2 days to show

User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Re: Mil Mode-S

Post by Roadrunner » October 16th, 2012, 8:33 am

Looks like mine are now showing today so hope whatever glitch it was is now sorted.

Thanks guys

Mike
Beep-Beep

User avatar
mhm
Posts: 623
Joined: November 29th, 2005, 7:49 pm
Location: EGCC
Contact:

Re: Mil Mode-S

Post by mhm » October 16th, 2012, 9:10 am

Got to give Albert credit, He works hard to keep on top of his site, and with the change over to the new server he has had his work load increased.

User avatar
Roadrunner
Posts: 1799
Joined: May 16th, 2007, 12:26 pm
Location: Stevenage, Hertfordshire, England

Re: Mil Mode-S

Post by Roadrunner » October 16th, 2012, 3:02 pm

I agree it is a great site and I dont start SBS3 without then starting Mil Mode-S. The error was mine, I had downloaded the new program on the revised web site but had failed to update the connection in my favourites to the logs area so was still looking at the old sites logs :-( :oops: :oops:
Beep-Beep

User avatar
mhm
Posts: 623
Joined: November 29th, 2005, 7:49 pm
Location: EGCC
Contact:

Re: Mil Mode-S

Post by mhm » October 16th, 2012, 9:59 pm

Oops.

Put it down to old age creeping in Mike. I do

Post Reply